Onze eerste Brits Kortharen.

Brittenvirus en onze eerste Britten.
Als je eenmaal gegrepen bent door het “Brittenvirus” heeft dat gevolgen. Een wens van Ron om ooit nog eens een blauwe Brits korthaar kat te krijgen, werd bewaarheid in juli 1998. Een blauwe Brits Korthaar kater uit de Groningse Cattery Panta Rhei zou het worden, maar niet alleen Panta Rhei’s Maurits (†2009) (roepnaam Thijs) maar ook zijn zusje uit het zelfde nest een zwart Brits Korthaar poes Panta Rhei’s Marilène (†2011) (roepnaam Yet) kwam mee. Beide danken hun naam aan het huwelijk van het prinsenpaar dat in die tijd is gesloten.

1998_0721AG

De ouders zijn;
Panta Rhei’s Lotje, BRI a 33           EC Khiana Mr Black Adventurer, BRI n
1998_0721AM 1998_0721AO

Wij nodigen u uit voor een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.