Het begin …

Mogen wij ons eerst even voorstellen.
Wij zijn Ron en Monique Batenburg-Veuger en hebben elk ons hele leven diverse huisdieren gehad zoals; honden, katten, vogels, schildpadden, vissen, konijnen en kippen. Sinds juli 1997 hebben we onze eerste gezamenlijke huiskat in ons huis opgenomen.

Omdat het een pikzwart katertje betrof, en wij het katertje na een heerlijke maaltijd in een Surinaams Eethuisje hadden opgehaald, hebben wij het kitten/katertje Carel (†2014) genoemd, vernoemd zij het met een aanpassing, naar de eigenaar van dit gezellige en goede Surinaams Eethuisje genaamd “Het Luifeltje”. (Helaas bestaat het niet meer).

1998_0629AF1998_0721AR

Wij nodigen u uit voor een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.